Piškotki

Podjetje DMT-servis, Matjaž Ožir s.p. na spletnem mestu dmt-servis.si uporablja spletne piškotke (v nadaljevanju: piškotki). Piškotki so

tekstovne datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta shranijo na uporabnikovo napravo, s katero je uporabnik dostopal do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta lahko ponudnik dostopa do podatkov na uporabnikovi napravi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

Ponudnik s pomočjo piškotkov zagotavlja boljše in uporabniku bolj prijazno in prilagojeno delovanje in prikazovanje spletnega mesta, obenem pa mu piškotki pomagajo pri analizi uporabnikov in pri beleženju obiska (statistični nameni) ter za bolj učinkovito oglaševanje.

Piškotki oziroma podatki, zbrani z njihovo pomočjo, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in z njimi ni mogoče ugotoviti, za katero konkretno osebo gre. Dovoljenja za namestitev piškotkov lahko uporabnik kadarkoli nastavi tudi v svojem spletnem brskalniku, ki ga uporablja za dostop do spletnega mesta dmt-servis.si.

Podjetje dmt-servis, Matjaž Ožir s.p., na spletnem mestu dmt-servis.si uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča nekaterim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih).

Podatki o posameznih piškotkih, o upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in o trajanju piškotkov so navedeni v spodnji tabeli:

Ime piškotkaKaj piškotek počneTrajanjeTrajanje
_gat_gtag_UA_141668979_1Google uporablja ta piškotek za razlikovanje uporabnikov.1 minutaAnalitycs
_gatPiškotek je nameščen iz strani Google Universal Analytics za pohitritev pošiljanja zahtev strežniku, za omejevanje pošiljanja podatkov na zelo obiskanih straneh.1 minutaPerformance
_gidUporablja se za določitev unikatnih obiskovalcev našega spletnega mesta.1 danAnalytics
cookielawinfo-checkbox-non-necessaryHrani vašo odločitev ali sprejmete piškotke za analitiko11 mesecevNecessary
_gaUporablja se za določitev unikatnih obiskovalcev našega spletnega mesta.2 letiAnalytics
Cookie Graph